Kontormalmo.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontorshotell att hyra i Malmö Centrum

10 - 210 m2 kontorshotell i Malmö Centrum att hyra

Upptäck olika arbetsstilar för att arbeta på ditt sätt i Regus Malmo, Kv Brönnestad

Arbeta flexibelt från våra smakfulla moderna kontor. Kv. Brönnestad ligger i Malmö, den största staden i Skåne län och den tredje största i Sverige efter Stockholm och Göteborg. Med en sysselsättningstillväxt bland de högsta i landet är Malmö den perfekta platsen för ditt växande företag. Inled och avsluta din arbetsdag med en enkel pendelresa tack vare ett antal närliggande kollektivtrafikstopp. Ta bussen från busshållplatsen Malmö Celsiusgården, bara två minuters promenad från Kv. Brönnestad eller hoppa på tåget från Malmö Östervärn station, knappt åtta minuter bort till fots.

Välj våra coworkingkontor i Malmö och etablera en professionell närvaro i en levande stad. Kv. Brönnestad är en helt ny fastighet som inrymmer en blandning av moderna bostäder och affärsenheter. Fasaden är fräsch och modern, och har fönster som sträcker sig från golv till tak för att släppa in mängder av naturligt ljus. De inre kontoren består av en blandning av sällskapliga coworkingutrymmen

På Regus Malmo, Kv Brönnestad, kan vi ge dig stöd med:

Kontor: Privata, helt möblerade och utrustade kontor för en person eller ett hel verksamhet som skräddarsytts efter dina behov. Alternativen sträcker sig från förvaltade kontor och skräddarsydda kontor till arbetsutrymme vid katastrofåterställning och dagkontor – med åtkomst när du vill.

Coworking: Våra coworkingutrymmen är utformade med samarbete i åtanke och är helt färdigställda med alla extradetaljer. Boka et...