Kontormalmo.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Hyllie

20 m2 kontor i Hyllie att hyra

Trevligt kontorsrum för 3-5 personer

Fastighetsbeteckning


[xxxxx] Malmö Hyllie Eden

Kommun/Ort/Område


Malmö/Malmö/Hyllie

Gatuadress


Hyllie Boulevard 53

Byggår (Renovår)


2021

Fastighetsbeskrivning


Eden har byggts av Castellum och är deras första Symbiotic Building. Första inflyttning ägde rum i september 2021. Här kommer människans välmående alltid först. På Eden erbjuder vi hög personlig service och smarta digitala lösningar som främjar produktivt arbete och uppmuntrar till en balanserad vardag. De gemensamma ytorna har en egen klimatzon som byter karaktär med årstiderna och ser till att naturen alltid är nära. Fastigheten är certifierad enligt LEEDtm Gold som är en global miljöcertifiering som riktar in sig på minskad användning av resurser såsom mark, vatten, energi och byggnadsmaterial samt Well v2 certifierad.
Fastigheten har åtta våningsplan med en fantastisk terrass högst upp med utsikt mot Öresundsbron.

Omgivning


Hyllie Boulevard ligger 300 meter söder om Hyllie Station och här byggs en levande stadsmiljö som samtidigt erbjuder närhet till naturen.
På bara tolv år har Hyllie gått från att vara en åker med ett vattentorn till att vara en av de mest innovativa och snabbast växande stadsdelarna i Malmö. Hyllie vill visa vägen för Malmös framtida utveckling och samtidigt vara en global förebild för hållbar stadsutveckling.
Tack vare det oslagbara lä...