Kontormalmo.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Malmö Centrum

770 m2 kontor i Malmö Centrum att hyra

770 m2 kontor att hyra i Malmö Centrum

Mitt i Malmö hittar ni denna kontorslokal där ni har möjlighet anpassa ett konor som stödjer era arbetssätt
Ert nästa kontor har en lätt, luftig och behaglig känsla. LEDbelysningen i Thulehuset får rentav vila för det mesta, eftersom ljusinsläppet från de många fönstren gör sitt gedigna jobb.

Ni är självklart med och påverkar när lokalerna anpassas efter er verksamhet och dess skiftande behov, med en bas av ytskikt och installationer av hög standard. I köket finner ni ett nytt Marbodal-kök och mötesrummen är omringade av högkvalitativa glaspartier.

Här utformar ni er värld – från skylten på fasaden till planlösningen med den hemtrevliga samlingspunkten och arbetsstationerna som stödjer era arbetssätt.

Välkommen att höra av dig för mer information eller en visning till Martina Barisic, [xxxxx]
Om fastigheten
Utanför dörren finner vi Malmös stadskärna och det är aldrig långt till liv och rörelse, promenadstråk eller service när ni behöver det. Trevliga shoppinggator, Lilla Torg med caféer och restauranger – allt finns en kort promenad bort.
Service
Det centrala läget ger dig en inspirerande miljö och närhet till det mesta: Runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter, som till exempel exklusiva Baltzarhuset och även Hansa-gallerian med ett stort utbud av välkända varumärken. Nästan lika nära ligger pittoreska Lilla torg med sprudlande folkliv, fina restauranger och mindre hantverksbut...