Kontormalmo.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Malmö Centrum

1177 m2 kontor i Malmö Centrum att hyra

Stor ljus lokal med industrikänsla och bara möjlighter

Stor ljus lokal med industrikänsla och bara möjlighter

Här finns tillfälle att hyra en ljus, cool lokal med industrikänsla och anpassa den precis som ni vill ha den!

Beskrivning

Lokal i markplan med 1 110 kvm möjligheter. Här kan vi skapa ett fantastiskt snyggt och coolt kontor/butik/showroom efter era behov. Lokalen är delbar i ca hälften om inte hela ytan önskas. Handikappsanpassad entre´. Det finns även inlastningsmöjligheter via port på baksidan av lokalen.
Varmt välkomna på visining!

Kommunikationer

Kommer du med bil så är det lätt att parkera. Det är gratis parkering på gatorna i området. Föredrar du fast parkeringsplats finns det möjlighet att hyra parkeringsplats inne på gården. Du slipper trassel och köer inne i Malmö till och från jobbet.
Skånetrafikens linje 4 har hållplats precis utanför fastigheten. Denna busslinje går med täta mellanrum vilket gör pendlingen mycket smidig.

Hitta hit med Skånetrafiken

Service

I fastigheten finns livsmedelsbutik.
Är du i behov av mer shopping och riktigt stort utbud av butiker är du nära Värnhemstorget där köpcentrat Entré ligger. Där finns det gott om lunchutbud, frisörer och shopping.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

Övrigt

[xxxxx] arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista...